Over Ons

Wij zijn Etiketbedrukken

Een designer, een marketeer en een ervaren leverancier van promotionele artikelen. Wat hebben ze gemeen? Ze willen alle drie het beste  voor de eindklant. Dat is dan ook precies wat wij doen. Geweldige etiketten bedrukken voor jouw producten zonder poespas. Wij snappen dat het etiket het product afmaakt en de beleving creëert. Dit alles tegen de laagst mogelijke prijs. Geloof je het niet? Laat je door ons verrassen!

Maak kennis met het team

Michael Ham

Designer, eigenaar van Kohadesign en oprichter van etikettenbedrukken.nl. Michael stuurt het team aan en is eindverantwoordelijk. Met oog voor detail en jarenlange designervaring zorgt hij voor de mooiste etiketten

Maarten Stad

Online marketeer, eigenaar van MarketingStad en tientallen verschillende websites. Maarten zorgt voor alle online uitingen van etiketbedrukken.nl en helpt bij het neerzetten van alle primaire processen.

René Kerkhof

Eigenaar van Promobee, specialist in promotiematerialen en etikettenspecialist. Als adviseur staat René altijd klaar om etikettenbedrukken.nl te ondersteunen en te adviseren.

Alles op rol

De etiketten worden op rol geleverd. De afstanden tussen de etiketten kunnen zelf gekozen worden.

Eigen etiketvormen

Het is mogelijk om etiketten in alle vormen te bestellen.

Altijd handmatig controle

De bestelde etiketten worden door een grafisch vormgever gecheckt, eerste advies is gratis.

Transparante informatie

Eerlijk over de prijs met een goede prijs kwaliteit verhouding.

Winkelwagen
Scroll naar top