Bieretiket inspiratie

Bieretiket inspiratie

Het lelijke bruine glas waar de meeste biertjes in bewaard worden wint geen schoonheidsprijs. Een bierflesje zonder etiket voelt vaak goedkoop aan. Toch heeft dit bruine glas een functie. Het moet de schadelijke Uv-straling tegenhouden. De Uv-straling tast de smaak van dat overheerlijke biertje aan. Gelukkig bestaan er etiketten en labels. Hiermee fraai je het flesje op en verkoop je iets meer beleving. Niet altijd even makkelijk en daarom staan hieronder meerdere voorbeelden van unieke flesjes, ter inspiratie.

Bieretiket 1: Le Chat

Le Chat, ook wel de kat genoemd, heeft een volledige bedrukking. Het is een unieke fles die speciaal voor dit product is gemaakt. Het is niet bedrukt met een etiket maar heeft een bedrukking op de fles zelf. Dit is wel wat duurder en niet altijd mogelijk wat het gelijk ook uniek maakt. De kleurvolle flesjes combineren een lang wit lettertype wat een bijzonder effect geeft.

Bieretiket 2: Finisma

Het biermerk Finisma gaat een stapje verder. Ze verwerken de stijl overal in. Het etiket ziet er inhet eerste geval basic uit. De grote letter F in een cool lettertype. Maar de details die terugkomen in het design van de dop maken het helemaal af. zo zie je dat een simpel design waar goed over nagedacht is gelijk een luxe gevoel uit kan stralen.

Bieretiket 3: Night Owl

Denk je iets verder na over de presentatie van je bierflesje en wil je een custom etiket? De mogelijkheden zijn eindeloos. zo heeft Night Owl het logo, de uil, in een indrukwekkend design verwerkt. Hier hebben ze niet alleen gedacht aan dat ene flesje, nee ze zijn verder gegaan. Hoe presenteer je drie flesjes? De etiketten lopen in elkaar over. Iets moeilijker als je het zelf met de hand beplakt maar het resultaat mag er dan ook zijn.

Uniek design label bier

Bieretiket 4: Shilling

Minimalisme met een duidelijke doelgroep, het biertje is voor iedereen die van een Pale Ale houdt. Omdat het zo clean is neergezet onderscheidt het biertje zich van de vele drukke varianten op de markt. Toch zie je meteen wat het is en dat is een groot voordeel.

Bieretiket 5: Mexican Beer Bottle

Een unieke flesvorm en een speciale kleurencombinatie. Het design van het etiket maakt dit biertje speciaal. De dunne kopergekleurde lijnen in het logo geven de fles een chique uitstraling. Het lettertype zorgt voor een speels design. Heb je niet de perfecte balans tussen chique en speels dan sla je de plak volledig mis. 

Winkelwagen
Scroll naar top